Voor ouders

Heeft jouw kind last van angsten?

Als ouder herken jij als geen ander wanneer jouw zoon of dochter niet lekker in zijn vel zit. Toch is het voor ouders vaak lastig om hun kind hierin te ondersteunen. Jongeren kunnen het lastig vinden om hulp te aanvaarden en willen vaak niet erkennen dat zij angstig zijn, ondanks dat zij dit wel in hun gedrag laten zien. Ik coach jongeren op een laagdrempelige manier in het overwinnen van hun angsten.

Herken jij als ouder het volgende?

Jouw zoon of dochter is prikkelbaar en trekt zich vaak terug Je merkt dat hij/zij niet lekker in zijn vel zit.

Hij of zij is een meester in het vermijden en het verzinnen van smoesjes. Jouw kind probeert spannende situaties uit de weg te gaan.

Jouw zoon of dochter heeft last van lichamelijke klachten wanneer hij iets moet doen dat spanning oproept

Soms nemen paniekaanvallen de overhand, je weet niet goed hoe je jouw kind kunt steunen of verder helpen.

Je wilt graag het allerbeste voor jouw kind, maar twijfelt of je hem of haar wilt aanmelden bij de reguliere jeugdzorg.

Je wilt direct passende hulp en wil niet maandenlang wachten op hulp.

Als ouder probeer je vaak van alles om je kind te steunen. Je troost hem of haar wanneer hij/zij in paniek is, je laat je zoon of dochter thuis blijven wanneer de spanning te hoog oploopt, pusht je kind wanneer de vermijding toeslaat en soms wordt je wanhopig of boos. Echter lijkt geen aanpak te helpen. Je voelt je machteloos omdat het niet lukt om je puber te helpen. Je wilt niets liever dan dat jouw kind gelukkig is en kan genieten van het leven.

Laagdrempelige coaching

Het vragen van hulp kan een spannende stap zijn. Je weet niet goed waar je moet zoeken en je vindt de stap naar de jeugdzorg groot.  Je gunt jouw kind direct passende hulp en wil niet afhankelijk zijn van wachtlijsten. Óf misschien heeft jouw kind wel al gesprekken gehad met een psycholoog of een andere therapeut, maar heeft dit onvoldoende opgeleverd, omdat jouw zoon of dochter baat heeft bij meer dan alleen gesprekken.

Heeft jouw zoon of dochter een boost nodig? Ik help jongeren stap voor stap hun angsten te overwinnen. De coaching is laagdrempelig, vanuit een ontspannen setting. Coaching hoeft niet alleen maar zwaar en vervelend te zijn, wij maken er een leuk en leerzaam proces van. Ik help jongeren om zelfvertrouwen op te bouwen, zodat zij weer vrolijk en ontspannen thuis komen.

Benieuwd of de coaching iets is voor jouw zoon of dochter?

Scroll naar top