Hi, ik BEN MANON

Ik ben mindset- & lifecoach voor ondernemers die hun angsten en onzekerheden willen overwinnen, zodat zij vol zelfvertrouwen en plezier hun droombusiness bouwen.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om lekker in hun vel te zitten en hun dromen na te jagen. Want als ik ergens in geloof, dan is het dat je alles kunt bereiken als je dit écht wilt.  

Als ik íets heb ondervonden, is het wel dat bij grote doelen en dromen angsten en onzekerheden komen kijken.

Mijn strebertjes imago

Vroeger werd ik gezien als ‘die streber’. Stiekem die irritante ;). Diegene die (te) graag goed wilde presteren: op school, op werk en tijdens het sporten. Altijd wilde ik het beste uit mezelf halen. Wat mijn omgeving alleen niet wist, was dat er vaak angst en onzekerheid onder schuilde. Er was altijd dat kritisch stemmetje. Super vermoeiend. 

Nog steeds wil ik het beste uit mezelf halen, maar er is één grote verandering: mijn enorme drive om te groeien is niet meer gepaard met onzekerheid. Ik heb de juiste balans gevonden. Ik ga voor mijn doelen en grote dromen waarbij ik mijn kritische gedachten observeer en weer loslaat. Ik sta positief in het leven en wil niets liever dan anderen hierbij helpen!

10+ ervaringsjaren in de GGZ

Na mijn studie tot sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik mij gespecialiseerd als coach voor jongeren met angst- en dwangstoornissen. Binnen korte tijd ontwikkelde ik mij naar senior coach en teamleider binnen de jeugd GGZ. 

In deze rol stuur ik een gespecialiseerd team aan van hulpverleners die jongeren begeleiden met angst- en dwangstoornissen. Ik weet wat cliënten nodig hebben, hierin is een krachtige hulpverlener de sleutel. Mijn taak om het team zo goed mogelijk te begeleiden, dat zorgt voor de beste zorg voor onze cliënten. 

Ambitie is durven doen waar je goed in bent.

Mijn eigen onderneming

Ik haal veel plezier haal uit mijn werk, en voel daarnaast een enorme drive om mijn eigen onderneming te starten (toch weer die streber ;)). Een bedrijf waarin ik ondernemers help om het beste uit zichzelf te halen, zodat hun bedrijf kan groeien. 

Waarom ondernemers? Ik zie in hen een ontzettend grote ambitie om te groeien. Geen één ‘groep’ is zo bezig met zelfontwikkeling als zij. Ik herken dit in mijzelf, en vind het waanzinnig hen te begeleiden van hun angsten en onzekerheden af te komen om écht een succesvol bedrijf neer te zetten.

Mijn visie

Ik hanteer een holistische aanpak, waarin ik geloof dat je lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om je goed te voelen, dien je goed voor jezelf te zorgen op mentaal en fysiek vlak. Want wanneer je goed voor jezelf zorgt, heb jij de energie en mentale kracht om je (business)dromen na te jagen.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder!

Naast de mijn serieuze en ambitieuze kant…

Ben ik een nerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, psychologie en gezonde leefstijl. Ik duik graag met mijn neus in de zogenoemde ‘zelfhulp-boeken’.

Verklaar mij maar voor gek. Maar ik trek graag mijn hardloopschoenen aan voor een lange duurloop. Mijn ultieme doel: de marathon van New York rennen.

De wereld ontdekken, reizen, zon, zee & strand. Dat is voor mij écht genieten. Ik kan niet wachten tot ik mijn volgende reis weer kan plannen.

Naast mijn glutenintolerantie ben ik mega allergisch voor de volgende woorden: “dat kan niet”. Ik geloof er namelijk in dat ALLES kan, maar dan moet je het wel echt willen en hulp durven vragen.

Benieuwd naar mijn diploma’s en werkervaring?
Neem een kijkje op LinkedIn.

Nu ben ik benieuwd naar jou! Heb jij wel eens last van onzekerheden en angsten?

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om zoals omschreven in de privacyverklaring.

Scroll naar top