Online cursus

Minder piekeren

Piekeren? Tobben? Overpeinzen? 

Je kent het vast wel. Dat overvolle hoofd wat maar ‘aan’ blijft staan. Je bent de hele dag aan het piekeren, wikken en wegen, tobben en overpeinzen, maar je komt niet tot een oplossing.

Je hoofd draait overuren. Als gevolg van al dat gepieker, ervaar je veel stress, heb je last van hoofdpijn of andere lichamelijke klachten, heb je slapeloze nachten en voel je je (faal)angstig of onzeker. 

Je zit in een negatieve (pieker)spiraal en weet maar niet hoe je dit kunt doorbreken. 

Je wil niets liever dan:

Rust in je hoofd en grip op je gedachten, waardoor je beter slaapt, lekker in je vel zit en kunt genieten van de dag.

Positiever denken en optimistisch in het leven staan, waardoor je je niet meer laat leiden door negatieve gedachten, angsten en onzekerheden.

Sneller je eigen keuzes maken. Je wil niet langer blijven hangen in twijfels over carrière- of studiekeuzes, wat je gaat eten of welke kleding je aandoet.

Een einde maken aan dat eeuwige gepieker. Je wil je focussen op wat je wel kan of wil doen, in plaats van denken in doemscenario's.

We piekeren allemaal wel eens als er problemen of zorgen zijn. Maar wanneer jij in in de piekerspiraal blijft hangen, ontwikkel je klachten. Je voelt je gestresst, vermoeid, somber en ervaart angsten of onzekerheden. Tijdens deze online cursus leer jij een einde te maken aan het eeuwige gepieker en leer jij om grip te krijgen op je gedachten.

Wat levert de online cursus jou op?

Je krijgt inzicht in jouw piekerpatronen en weet precies wat voor jou werkt om dit te doorbreken.

Je leert nadenken in plaats van piekeren. Nadenken helpt je om tot oplossingen te komen. Piekeren zegt ervoor dat je niet verder komt.

Je leert situaties te bekijken vanuit een ander perspectief, waardoor piekeren niet meer nodig is.

Je maakt een lange termijn plan, waardoor piekergedachten jou niet langer belemmeren in de toekomst.

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren

Loesje

Online cursus "minder piekeren"

Na aanmelding ontvang je direct een welkomstmail met alle informatie over de cursus.

De cursus duurt vier weken, waarin je op je op je eigen tempo je gepieker leert doorbreken.

Iedere maandag ontvang je om 10.00 een mail met daarin uitleg en praktische opdrachten.

Je krijgt de mogelijkheid om feedback te vragen op je opdrachten en vragen te stellen tijdens de cursus. Iedere donderdagmiddag ontvang je antwoord.

Deze cursus kan je volgen waar en wanneer jou uitkomt!

Tijdelijke introductiekorting

€19,- incl. btw i.p.v. €29,-

Doorbreek je piekerspiraal

Over mij

Hi, ik ben Manon Graas. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam binnen de GGZ en heb ik veel ervaring als coach voor jongeren en (jong)volwassenen met angst- en dwangproblematiek.

Naast mijn werk binnen de jeugd GGZ, coach ik jonge ambitieuze vrouwen naar meer zelfvertrouwen en daadkracht.

Als jong meisje heb ik veel last gehad van faalangst. Hierdoor had ik ontzettend veel last van piekergedachten. Dit belemmerde mij ontzettend in het dagelijks leven.

Mijn persoonlijke ervaring en mijn ervaring in het werkveld heb ik gebundeld in een online cursus waarin ik jou leer om afscheid te nemen van jouw hardnekkige piekergedachten. 

 

 

Scroll naar top