1 op 1 coaching

zelfverzekerd ondernemen

Gokje: eenmaal gestart als ondernemer, twijfel je of je voldoet aan alle voorwaarden om een succesvol bedrijf neer te zetten. Of jij die ondernemer in je hebt. Sales, marketing en de gedachte wat anderen wel niet van je denken. Je krijgt het er warm van, schiet voor je gevoel overal in tekort. Kan jij dit wel?

Je voelt je onzeker. Op social media zie je alleen maar concullega’s die het in jouw ogen veel beter doen “Waarom lijkt het hen zo makkelijk af te gaan?”. 

Je hebt het idee dat je kennis mist, wilt wéér een opleiding gaan volgen. Bang dat je door de mand valt als je het niet doet. Dit terwijl je al jarenlange ervaring hebt binnen jouw vakgebied. Hallo Imposter syndroom.

Je bent continue op zoek naar controle en veiligheid, wat je weerhoudt te doen wat echt belangrijk voor je is: vol vertrouwen klanten helpen, zonder je af te vragen of je het wel goed genoeg doet, zonder iets aan te trekken van de (mogelijke) mening van anderen. Zonder angsten, zonder onzekerheden.

Die onzekerheden en angsten hebben inmiddels de overhand genomen, en jij bent dichtgeslagen. Ja, je hebt behoefte aan vrijheid en je eigen onderneming, maar je twijfelt of het ondernemen wel voor jou is weggelegd als het met zoveel gedoe komt?

Is this you?

Je bent gaan ondernemen om je droom waar te maken. Maar ondertussen houden de meningen van familie en vrienden je ook bezig “wat zullen ze wel niet denken?”.

Je merkt dat het ondernemen een vak apart is. Het maakt je onzeker dat je allerlei dingen moet doen, die niets te maken hebben met jouw expertise. Je wilt gewoon doen waar je goed in bent.

Jouw negatieve gedachten zijn je grootste vijand. Ze vertellen je dat jij nog niet goed genoeg bent.

Jouw aanbod onder de aandacht brengen maakt je onzeker. Laat staan dat je iemand direct durft te benaderen, terwijl je ziet dat diegene jouw hulp goed kan gebruiken.

De balans tussen je werk en privé kun jij maar lastig vinden. Met je business continue in je achterhoofd, ben je voor je gevoel nergens écht aanwezig. Partner, moeder, dochter en vriendin: jij schiet voor je gevoel overal in tekort. Je voelt je schuldig.

Je bent vaak eindeloos bezig met het finetunen van jouw aanbod en content, je perfectionisme neemt continu de overhand. Dit zorgt voor vertraging in je planning en een hoop frustratie.

Jouw gezonde leefstijl is ver te zoeken. Jij voelt je nutteloos wanneer je tijd neemt voor een wandeling of het maken van een gezonde lunch. Je hebt namelijk nog een eindeloze to do lijst.

Kortom: Jij brengt meer tijd door in je hoofd met al je angsten en onzekerheden, dan vol zelfvertrouwen en gezond te werken aan een succesvolle business. Zonde!

Want zolang jij blijft twijfelen aan je bedrijf en je onzeker voelt als ondernemer, zal jouw bedrijf niet groeien. Jij bent tenslotte je bedrijf. Twijfel je erover met een business coach aan de slag te gaan? Daarvoor mag je eerst een laagje dieper, door eerst aan je mindset te werken.

Jij wilt niets liever dan de zelfverzekerde ondernemer zijn, die haar droombusiness runt en geniet van het leven.

Jij wilt je niet langer laten tegenhouden door onzekerheden, want jouw drive om jezelf te ontwikkelen en je business te laten groeien is groot.

Jij wilt meer lef hebben, jouw eigen koers bepalen en je niet meer laten leiden door de mening van anderen.

Jij wilt vol zelfvertrouwen je aanbod en expertise onder de aandacht brengen, waardoor klanten met jou willen werken.

Je wilt zonder schuldgevoel rust pakken en een gezonde balans vinden tussen werk en privé, zodat je productiever werkt en een fijner privéleven ervaart.

Je wilt graag een gezonde leefstijl. Goed slapen, ontspannen, voldoende bewegen en sporten. Je verlangt naar een nieuwe routine.

Ben jij er klaar voor om de meest succesvolle versie van jezelf te ontdekken, waardoor je business naar het volgende level groeit?

Ja? Dan is het 1:1 traject “zelfverzekerd ondernemen” precies wat wat jij nodig hebt.

Wat gaan we doen?

Een traject van 4 maanden waarin ik je aan de hand van methodieken vanuit de psychologie, cognitieve gedragstherapie en NLP begeleid.

We bepalen in een kick off van twee uur jouw focus: waar liggen jouw uitdagingen en waar wil jij over vier maanden staan? Hoe wordt jij die zelfverzekerde ondernemer?

We maken een actieplan en je krijgt concrete opdrachten. Opdrachten waardoor jij met simpele stappen inzicht krijgt in jezelf en stap voor stap jouw doelen behaalt.

Om de week een coachingsessie van een uur (totaal 7) waarin we evalueren aan welke blokkades jij gewerkt hebt en vooruitblikken op nieuwe doelen.

24/5 ben ik bereikbaar via de mail. Ik ben jouw motivator en luisterend oor wanneer je vastloopt of om je overwinningen mee te delen. Ik help jou van denken naar doen!

Investering: €1497,- excl. btw

of in vier termijnen van €379,- excl btw.

 

Na dit traject heb jij:

Een ijzersterke mindset die jou helpt om ontspannen te ondernemen en buiten je comfortzone te stappen, zodat jouw business kan groeien.

Een gezond portie lef en zelfvertrouwen, waarmee jij moeiteloos klanten aantrekt met de overtuiging dat jouw aanbod hen écht helpt. Niet door pusherige sales, maar juist doordat je authentiek jezelf kan en durft te zijn.

Rust en plezier binnen het ondernemerschap, waardoor jij je perfectionisme overboord gooit en nieuwe uitdagingen aangaat.

Een fijne balans tussen je werk en privé. Dit helpt je om voldoende plezier en flow te ervaren en te genieten in het moment.

Een gezonde leefstijl, wat ervoor zorgt dat jij alle energie hebt om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen.

Hoe gaan we dit doen?

Bewustwording

We onderzoeken welke belemmerende overtuigingen jou blokkeren en waar deze vandaan komen.

Jij als ondernemer

Dankzij technieken uit de NLP krijg jij precies helder wie jij bent als ondernemer en hoe jij groeiblokkades kunt doorbreken.

Mindset

Jij herkent jouw gedachtenvalkuilen en creëert met behulp van de cognitieve gedragstherapie een positieve mindset.

Comfortzone

We maken een concreet stappenplan waarmee jij de vermijding doorbreekt en stappen zet buiten je comfortzone.

Focus en balans

Ik leer jou signalen te herkennen, zodat jij jouw gedrag kan aanpassen en meer focus en balans ervaart.

Healthy lifestyle

We onderzoeken welke leefstijl veranderingen jij mag maken om lekker in je vel te zitten.

Successen vieren

Met behulp van technieken uit de positieve pscyhologie leer jij anders te kijken naar jezelf. Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen.

Langetermijn plan

Aan het einde van dit traject heb jij jouw gevulde gereedschapskist met tools die JOU helpen op de lange termijn.

Even kennismaken?

Over mij

Ik ben Manon en ik ben mindset- & lifecoach voor ondernemers die hun angsten en onzekerheden willen overwinnen, zodat zij vol zelfvertrouwen en plezier hun droombusiness bouwen.

Bij grote (business)doelen en -dromen, komen angsten en onzekerheden om de hoek kijken. 

En geloof mij: been there, done that.

Ik was altijd ‘die streber’. Diegene die (te) graag het beste uit zichzelf wilde halen. Maar deze prestatiedrang, werd gedreven door angsten en onzekerheden.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn angsten en onzekerheden heb overwonnen. 

Ik heb een mooie ontwikkeling doorgemaakt als hulpverlener binnen de (jeugd)GGZ en werk inmiddels als teamleider binnen een organisatie die begeleiding biedt aan jongeren met angst- en dwangstoornissen.

Daarnaast ben ik coach voor ondernemers die een enorme drive hebben om zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen. 

Als ondernemer ben jij je bedrijf. Een succesvolle onderneming begint bij jou. Net als een ijzersterke mindset en een gezonde leefstijl. 

Als coach hanteer ik een holistische aanpak. Om je goed te voelen, dien je goed voor jezelf te zorgen op mentaal en fysiek vlak. Want wanneer je goed voor jezelf zorgt, heb jij de energie en mentale kracht om je (business)dromen na te jagen.

Ik help jou hier heel graag bij! 

 

Scroll naar top